Aybastı Mehmet Akif Ersoy Anaokulu
Esenli Mahallesi Anaokulu Sok.No11 Aybastı ORDU

VİZYON

Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirerek minik bedenleri büyük hayallerine ulaştırmayı hedefleyen çizgi üstü kalitesi ile örnek gösterilen bir kurum olmak.

MİSYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaparak yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayarak onları Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ülkesini, milletini ve bayrağını seven milli ve manevi değerlerine duyarlı bir yurttaş ve Türkçeyi doğru kullanabilen, kendini iyi ifade edebile, sorunlara akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, bağımsız düşünen ve davranan, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, doğayı seven ve koruyan, başkaları ile işbirliği ile çalışabilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, çalışkan, araştırmacı, üretken, hoşgörülü, sağlıklı ve mutlu bir birey olarak yetiştirmeyi hedef edinmiştir. Mehmet Akif Ersoy Anaokulu, çocukların duygusal, zihinsel, sosyal ve bedensel gelişiminin üst düzeyde gerçekleşmesi için kaliteli bir eğitim sağlamaktadır.

Okulum Temiz Sertifikası, Beslenme Dostu Okul Sertifikası

Normal Öğretim